Wijnwandeling in Utrecht

Wandelen en wijn proeven

De Domstad, bij uitstek geschikt voor een prachtige wijn ontdekkingstocht! Dit keer eens geen wijn en spijs wandeling door Utrecht, maar juist een heerlijke wijnwandeling door de binnenstad van de Domstad. Kijk hieronder wanneer de volgende Wijnwandeling in Utrecht of één van de andere plaatsen is.

Er is een mooie route uitgezet van maximaal 3 uur wandelen (inclusief proeven). Al kuierend kom je op bijzondere plaatsen in de binnenstad van Utrecht en onderweg loop je  zomaar binnen bij de speciaal door ons geselecteerd wijnzaken die al een mooi glas voor u hebben klaarstaan. Terwijl de wijn gekeurd wordt, vertelt onze wijnexpert echt alles wat je weten wilt over de wijn en heeft ook nog een hapje klaar om te proeven.

Met de Wijnwandeling heb je altijd lotgenoten en wijnvrienden! Je kunt de Wijnwandeling dus lopen met jezelf, vrienden, familie, collega’s of je nieuwe wijnvrienden. Hoe je het ook doet, je loopt de lekkerste wandeling van Utrecht! Oh ja, vergeet niet het proefformulier in te vullen.

Waarom een Wijn wandeling?

Er is al een Wijn Spijs wandeling in Utrecht en er zijn wel meer wijn spijs wandelingen in iedere stad. Maar er was geen enkele wijn wandeling in die écht ging om de wijn zelf, niet van de grote ketens, maar juist van die wijnzaken en slijterijen in de stad die er toe doen, en mét verstand van zaken natuurlijk.

Direct opgeven

Ticket type Prijs Winkelwagen

Meteen inschrijven voor de nieuwsbrief:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)