Wijnwandeling in Groningen

Wandelen en wijn proeven

De stad, ontzettend geschikt voor een prachtige wijn ontdekkingstocht! Dit keer eens geen wijn en spijs wandeling door Groningen, maar juist een boeiende wijnwandeling door de binnenstad van Groningen. Kijk hieronder wanneer de volgende Wijnwandeling in Groningen of één van de andere plaatsen is.

Er is een mooie korte route uitgezet van maximaal 3 uur wandelen (inclusief proeven). Al kuierend komt u op bijzondere plaatsen in de binnenstad van Groningen en onderweg loopt u zomaar binnen bij de speciaal door ons geselecteerd wijnzaken, die al een mooi glas voor u hebben klaarstaan. Terwijl de wijn gekeurd wordt, vertelt de slijter honderduit en biedt hij u een klein hapje aan om te proeven.

Niemand wandelt alleen, maar altijd in een kleine groep van. Iedereen krijgt van ons de route mee die langs bezienswaardigheden in Groningen leidt en natuurlijk het proefformulier om de bevindingen op te kunnen noteren.

Waarom een Wijn wandeling?

Er is al een Wijn Spijs wandeling in Groningen en er zijn wel meer wijn spijs wandelingen in de stad. Maar er was geen enkele wijn wandeling in Groningen die écht ging om de wijn zelf, niet van de grote ketens, maar juist van die wijnzaken en slijterijen in de stad die er toe doen, en mét verstand van zaken natuurlijk.

Direct tickets bestellen

Ticket type Prijs Winkelwagen

Meteen inschrijven voor de nieuwsbrief:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)