Wijnwandeling in Amsterdam

Wandelen en wijn proeven!

Onze hoofdstad, Amsterdam, met tal van gezellig wijn proef locaties, nodigt uit voor een prachtige wijn ontdekkingstocht! Dit keer eens geen wijn en spijs wandeling , maar juist een boeiende wijnwandeling door onze hoofdstad! Klik hieronder om alvast je kaarten te bestellen voor de volgende Wijnwandeling.

Er is een mooie stadswandeling  uitgezet van maximaal 3 uur wandelen en proeven.  Al kuierend komt je op bijzondere plaatsen in de binnenstad en onderweg loop je zomaar binnen bij de speciaal door ons geselecteerd wijnzaken, die al een mooi glas voor je hebben klaarstaan. Terwijl de wijn gekeurd wordt, vertellen onze wijnkenners je van alles over de te proeven wijnen en is er een klein hapje om te knabbelen.

Met de Wijnwandeling loopt je nooit alleen, er is altijd een lotgenoot of wijnvriend in de buurt! Iedereen krijgt van ons de route mee die langs bezienswaardigheden leidt en natuurlijk het proefformulier om de bevindingen op te kunnen noteren.

Waarom een Wijn wandeling?

Er is al een Wijn Spijs wandeling in Amsterdam en er zijn wel meer wijn spijs wandelingen in de stad. Maar er was geen enkele wijn wandeling in Amsterdam die écht ging om de wijn zelf, niet van de grote ketens, maar juist van die wijnzaken, wijncafe’s en slijterijen in de stad die er toe doen, en mét verstand van zaken natuurlijk.

Bestel direct je tickets!

Ticket type Prijs Winkelwagen
Wijnwandeling Amsterdam 15 december 24.95

Opties selecteren

Wijnwandeling Amsterdam 1 december 24.95

Opties selecteren

 

Meteen inschrijven voor de nieuwsbrief:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)