meer informatie over de wijnwandeling

Wijn_Wandeling_stad_Wijnwandeling
Op pad met de Wijnwandeling

Wandelen en genieten van wijn: de Wijnwandeling

Hoi! Wij zijn van de wijnwandeling en ben jij gek op wijn? Dan zit je hier goed! Al jarenlang organiseren we wijnwandelingen in vele steden en ook de komende tijd staan er weer heel wat wijnwandelingen gepland. Kijk voor de actuele steden hier.

De Wijnwandeling is een leuke stadswandeling waarbij het gaat om gezelligheid, mooie locaties en lekkere wijnen proeven.

Wandel aan de hand van een duidelijke route, maximaal 3 uur. De route leidt langs bezienswaardigheden en onderweg staan mooie wijnen op je te wachten. Niet alleen wordt de wijn geproefd, onze wijnexpert vertelt u alle wetenswaardigheden en weet natuurlijk van alles over wijn en spijs combinaties. Dus slurp en keur de wijn en noteer de bevindingen op het proefformulier. Iedere wandeling worden er sowieso zes wijnen geproefd.

Wijnwandeling voor familie, vrienden en collega’s

Natuurlijk is een wijnwandeling al leuk om te doen, maar het wordt nog leuker wanneer ook de familie, vrienden, collega’s en je wederhelft meegaat. De omgeving biedt voor iedereen wat, natuur, cultuur en avontuur! Er valt nog zoveel te ontdekken, combineer dit met onze Wijnwandeling!

Of combineer het als bedrijfsuitje en vergader break / afsluiting  of verras alle collega’s met deze Wandeling als bijzondere “walking”vrijdagmiddagborrel! Te organiseren voor maximaal 200 personen. Bovendien zijn onze eigen wijnexpert & vinologen ook in te zetten op iedere locatie voor een (uitgebreide) wijnproeverij voor beginner tot expert, ook mogelijk zonder wandeling.

Ook geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of vul hier direct het contactformulier in.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer(verplicht)

Onderwerp

Bericht

De Wijnwandeling is powered by PLUK Events